Yritys

Yritykseni Solento (Tmi) on työhyvinvointipalveluja tarjoava riihimäkeläinen yritys. Se on perustettu v. 2001. Solennon kohderyhmiä ovat työyhteisöt, työryhmät, yksittäiset toimijat ja esimiehet. Osaamisen kehittäminen, työssä jaksaminen, ammatillisuuden kehittyminen sekä yhteistyötaidokkuus ovat palvelujen avainteemoja. Työhyvinvoinnin taustalla on ihmisen ja yhteisön kokonaishyvinvointi, itsetuntemus ja identiteetti. Tämän tueksi tarjoan myös hyvinvointipalveluja; psykoterapiaa, Mindfulness – ryhmiä ja keho-mieltä harjoittavaa ChiBall – liikuntaa.


Solento symboloi hyväntuulisuutta ja auringon energisoivaa voimaa. Palvelujen keskiössä on asiakkaan kuunteleminen ja tarpeelliset lähtökohdat, työskentelyn tavoitteet ja yhteistyössä tapahtuva toiminta.


 

SOILE KERO

Koulutukseltani olen erityisopettaja, yhteisöpedagogi, työnohjaaja sekä johdon työnohjaaja ja valmentaja (Master CSLE ®). Minulla on johtamisen erikoisammattitutkinto (JET), kognitiivisen lyhytpsykoterapeutin tutkinto ja ET ryhmäpsykoterapeutin tutkinto. Lisäksi olen Mindfulness- ohjaaja (MBCT ®) ja Debriefing- ohjaaja, valmistuva psykodraamaohjaaja. Akateeminen loppututkintoni on yhteiskuntatieteistä. 

Olen Suomen työnohjaajat ry:n ja Johdon työnohjaajat ja mentorit ry:n (JTM) sekä Ihmissuhdetyö ry:n jäsen. Yritykseni on myös Suomen Yrittäjät Ry:n Riihimäen Naisyrittäjät Ry:n jäsenyritys.

Työurani on sisältänyt opettajuutta, esimiehisyyttä, sosiaali - ja nuorisotyötä. Yhteinen nimittäjä työn tekemiselleni on ollut syrjäytymisen ehkäiseminen ja palvelu. Työotteeni on sosiaalipedagoginen ja dynaaminen.

 

SOLENTO PARTNERS


Solennon yhteistyökumppaneina toimivat oman osaamisensa ammattilaiset Kaisa Eskelinen ja Kirsi Vuorinen. 

Kaisa Eskelinen

Kaisa on ET ryhmäpsykoterapeutti, sairaanhoitaja AMK. Hän tarjoaa psykoterapiapalveluja Solennossa maanantaisin vuoden 2018 alusta alkaen.


Kirsi Vuorinen

Kirsi on erityisopettaja, Ohjaustoiminnan Artenomi AMK, neuropsykiatrinen valmentaja (NEPSY) - opiskelija ja Kognitiivinen lyhytterapeutti (opiskelija).  

Kirsi on kokenut erityisopettaja, verkostotyön ammattilainen, oppimishaasteiden asiantuntija, vanhemmuuden valmentaja sekä luovien työskentelymenetelmien osaaja.


 

YHTEYSTIEDOT

Puh. 050 523 0609
Mail: soile.kero@solento.fi

Käyntiosoite:
Temppelikatu 9 C, 2 krs.
11100 Riihimäki