Yritys

Yritykseni Solento (Tmi) on yhden naisen yritys. Toiminta-aluettani on Kanta- Häme ja Pääkaupunkiseutu. Toisinaan työ vie myös muualle Suomeen. Olen valinnut yrittäjyyden, koska siten voin olla uskollinen arvoilleni ja periaatteilleni. 

Minulle merkityksellistä on työn mielekkyys ja sopiva määrä työtä, sekä asiakaskunta, jonka kanssa minulla on etuoikeus työskennellä. Teen pääasiallisesti työtä sosiaali- ja terveydenhuollon, nuorisotyön ja opetustyön toimintakentällä. 

Arvostan työssäni vilpitöntä kohtaamista, yhdessä inspiroitumista ja oppimista. Sinun tarpeesi ja minun työni täydentävät toisiaan ja lopputuloksesta voidaan iloita yhdessä.    


 

SOILE KERO

Ammatillinen osaamisprofiilini on monipuolinen ja taitava yhdistelmä erilaista koulutuksellista pätevyyttä ja työn kautta kertynyttä kokemusta. Olen työskennellyt liike-elämän tulosvastuullisissa työtehtävissä useita vuosia, joiden jäljiltä on sisäistynyt ja vahvistunut yrittäjyys ja innostus, oma-aloitteisuus ja vastuullisuus.  Kiinnostus käyttäytymistieteisiin ja humanismiin johdatteli minua sosiaalityön ja opetustyön äärelle, joiden jäljiltä Ihmistyön mielekkyys ja monimutkaisuus kiehtoo edelleen. Tällä tiellä jatkan yrittäjänä ja hyvinvoinnin tekijänä. 

Koulutukseltani olen erityisopettaja, yhteisöpedagogi, työnohjaaja sekä johdon työnohjaaja ja valmentaja (Master CSLE ®). Minulla on johtamisen erikoisammattitutkinto (JET), kognitiivisen lyhytpsykoterapeutin tutkinto ja ET ryhmäpsykoterapeutin tutkinto. Lisäksi olen Mindfulness- ohjaaja (MBCT ®) ja toiminnallisen ryhmän ohjaaja (TRO). 

Olen Suomen työnohjaajat ry:n ja Johdon työnohjaajat ja mentorit ry:n (JTM) sekä Ihmissuhdetyö ry:n jäsen. Yritykseni on Suomen naisyrittäjien jäsenyritys. 

Olen intoihimoinen purjehtija, eränainen ja hiljaisuuden ystävä. Ohjaan hiljaisuuden retriittejä. Haluan tarjoilla hiljaisuuden ja luontoelämyksen heille, jotka kokevat sitä tarvitsevansa. 

 

 

YHTEYSTIEDOT

Puh. 050 523 0609
Mail: soile.kero@solento.fi

Käyntiosoite:
Temppelikatu 9 C, 2 krs.
11100 Riihimäki