Ajankohtaista

 

 

SYKSY 2017


ROHKEA JOHTAJA! 

- Sosiaalialan esimiehille suunnattu työnohjauksellinen esimiesvalmennus. 

****************************************  

Esimiesvalmennuksessa tutkitaan haasteellisia johtamistilanteita ja pyritään löytämään niihin konkreettisia ratkaisuja ja uusia menettelytapoja.  Ryhmän toimintaa ohjaa luottamuksellisuus sekä voimavara - ja ratkaisukeskeisyys.  

Paikka: Solento, Temppelikatu 9 C, 2 krs., Riihimäki klo 8.30 - 10.30. 

Ryhmään otetaan kuusi esimiestä, jotka voivat sitoutua kaikkiin kertoihin. Ajankohdat ovat: 13.9., 10.10., 8.11. 13.12.. Ryhmän hinta on 360 € + alv. 

Ilmoittautuminen joko sähköpostitse: soile.kero@solento.fi tai puh: 050 523 0609.

Valmentajana toimii Johdon työnohjaaja ja valmentaja (Master CSLE ®) Soile Kero

lisää...

NAISENA OLEMISEN SIETÄMÄTÖN KEVEYS

- Psykodraamaryhmä naisille!

Naisena oleminen on useita elämän rooleja. Niiden yhdistäminen ja niiden kanssa eläminen haastaa sinua ja minua.

Mitä elämässäsi muuttuisi siskoni,jos vähitellen alkaisit puhella itsellesi ystävällisesti jakohtelisit kuin rakkainta ihmistäsi kyselisit vointiasi, täyttäisit toiveitasi. (Porio, Askola)

Mikä on psykodraamaryhmä?

Psykodraamaryhmässä tehdään draaman keinoin näkyväksi naisen arkeen liittyviä kysymyksiä, ilmiöitä, uskomuksia ja henkilökohtaisia teemoja. Ryhmän jäsenten keskinäinen luottamus, tuki sekä yhteistoiminnallisuus ja draamallinen työskentely ovat psykodraaman elementtejä. Ryhmätyöskentelyn tavoitteena on auttaa löytämään jokaiselle omia keinoja naisen arjessa elämiseen vahvistaa tseluottamusta ja yksilöllistä kasvua.Psykodraamasta lisää: https://www.suomenpsykodraamayhdistys.fi  

Psykodraamaryhmä kokoontuu torstaisin klo 17.30 - 20.00,  syksyllä 2017, yhteensä 10 kertaa. Ryhmän hinta on 380 € + alv. Laskutus tapahtuu osissa.   

Kysy lisää ryhmästä Solelta Puh. 050 523 0609 tai sähköpostitse: soile.kero@solento.fi. Jokainen ryhmään haluava haastatellaan ennen ryhmän alkua. Ryhmä pyritään käynnistämään syyskuussa, heti, kun ryhmä ( 6-8 henkilöä) on valmis. 

Ryhmän ohjaajina toimivat: Psykodraamaohjaaja (TEP), psykoterapeutti Raija Hänninen ja valmistuva psykodraamaohjaaja (TRO), ryhmäterapeutti Soile Kero.

lisää...